2007-09-19

Powołanie Członka Zarządu

Uchwałą Rady Nadzorczej Spółki  HYDROBUDOWA Włocławek S.A. w dniu 19 września 2007 roku do pełnienia funkcji Członka Zarządu powołany został Pan Jarosław Dusiło.

Pan Jarosław Dusiło posiada wykształcenie wyższe ekonomiczne. Ukończył Akademię Ekonomiczną w Katowicach o specjalności Bankowość i Finanse. Pan Jarosław Dusiło ukończył również studia podyplomowe z zakresu Controllingu.

Przebieg pracy zawodowej: W okresie od 19 lipca 1996 roku do 30 września 1996 roku pracował w Oddziale Hydrobudowy Śląsk S.A. w Mikołowie jako pracownik administracyjno-gospodarczy. Od 16 kwietnia 1998 roku do 31 lipca 2001 roku pełnił funkcję Głównego Księgowego w Hucie Baildon w Katowicach Od 01 sierpnia 2001roku pełnił funkcję Dyrektora ds. Handlowych w Hydrobudowie Śląsk S.A. Od 01 października 2001 roku został powołany na Członka Zarządu Spółki - Wiceprezesa ds. ekonomicznych w Hydrobudowie Śląsk S.A. Od 28 lutego 2006 roku - Dyrektor ds. ekonomicznych w Hydrobudowie Śląsk S.A. Od 23 października 2006 roku - Dyrektor ds. ekonomicznych, Prokurent Spółki Hydrobudowa Śląsk S.A.